Vertaa PF-selostetta

NUTRINI PEPTISORB ENERGY 1.5 neste, lasten letkuravintovalmiste

Huomioitavaa

Kliininen letkuravintovalmiste. Vähälaktoosinen, gluteeniton, sakkaroositon, halal. Hydrolysoitua heraproteiinia 4,25 g/100 ml, liukenevaa ravintokuitua, sisältää MCT-rasvoja.

Koostumus

Valmistemuoto

Neste

Käyttö

Nutrini Peptisorb Energy 1.5 on käyttövalmis, peptidipohjainen, runsasenergiainen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen, prebioottisia ravintokuituja sisältävä kliininen letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu ravinnonimeytymishäiriöistä kärsivien 1–12 -vuotiaiden (8–45 kg) lasten ruokavaliohoitoon. Nutrini Peptisorb Energy 1.5 on tarkoitettu pitkäaikaiseen letkuruokintaan silloin, kun tarvitaan helposti imeytyviä rasvoja, proteiinia ja runsaasti energiaa, tai jos potilaalla on nesterajoitus tai ongelmia sietää riittäviä määriä valmistetta.

Annostus ja antotapa

Potilaan energiatarpeen mukaan. Energiatiheys 1,5 kcal/ml. Letkuravintona

Kestoaika

Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Säilytys

Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna ja ravinnonsiirtolaitteesta irroitettuna 24 t jääkaapissa. Ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä huoneenlämmössä 24 t.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

8 x 500 ml muovipussi

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Tarkista valmisteen ulkonäkö ja käännä pakkausta muutaman kerran ylösalaisin. Älä laimenna tai lisää lääkkeitä valmisteeseen. Säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Annostele huoneenlämpöisenä. Aseptisesti käsitellyn pakkauksen tiputusaika korkeintaan 24 tuntia.

Korvattavuus

NUTRINI PEPTISORB ENERGY 1.5 neste, lasten letkuravintovalmiste
8 x 500 ml, 12 x 500 ml

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Synnynnäiset aineenvaihdunnan häiriöt (503), Päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504).
  • Peruskorvaus lääkärin lausunnolla (40 %). Ravintoaineiden, lähinnä rasvojen, vaikeat imeytymishäiriöt (601), Lasten vaikeat aliravitsemustilat (602).

Yhteystiedot

NUTRICIA MEDICAL OY
Linnankatu 26 A
20100 Turku
Finland

02 274 4111
www.nutricia.fi
infosuomi@nutricia.com