NUTRINI PEPTISORB ENERGY 1.5 neste, lasten letkuravintovalmiste

Huomioitavaa

Kliininen letkuravintovalmiste. Vähälaktoosinen, gluteeniton, sakkaroositon, halal. Hydrolysoitua heraproteiinia 4,25 g/100 ml, liukenevaa ravintokuitua, sisältää MCT-rasvoja.

Koostumus

Valmistemuoto

Neste

Käyttö

Nutrini Peptisorb Energy 1.5 on käyttövalmis, peptidipohjainen, runsasenergiainen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen, prebioottisia ravintokuituja sisältävä kliininen letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu ravinnonimeytymishäiriöistä kärsivien 1–12 -vuotiaiden (8–45 kg) lasten ruokavaliohoitoon. Nutrini Peptisorb Energy 1.5 on tarkoitettu pitkäaikaiseen letkuruokintaan silloin, kun tarvitaan helposti imeytyviä rasvoja, proteiinia ja runsaasti energiaa, tai jos potilaalla on nesterajoitus tai ongelmia sietää riittäviä määriä valmistetta.

Annostus ja antotapa

Potilaan energiatarpeen mukaan. Energiatiheys 1,5 kcal/ml. Letkuravintona

Kestoaika

Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Säilytys

Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna ja ravinnonsiirtolaitteesta irroitettuna 24 t jääkaapissa. Ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä huoneenlämmössä 24 t.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

12 x 500 ml muovipakkaus.

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Tarkista valmisteen ulkonäkö ja käännä pakkausta muutaman kerran ylösalaisin. Älä laimenna tai lisää lääkkeitä valmisteeseen. Säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Annostele huoneenlämpöisenä. Aseptisesti käsitellyn pakkauksen tiputusaika korkeintaan 24 tuntia.

Korvattavuus

NUTRINI PEPTISORB ENERGY 1.5 neste, lasten letkuravintovalmiste
12 x 500 ml

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Synnynnäiset aineenvaihdunnan häiriöt (503), Päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504).
  • Peruskorvaus lääkärin lausunnolla (40 %). Ravintoaineiden, lähinnä rasvojen, vaikeat imeytymishäiriöt (601), Lasten vaikeat aliravitsemustilat (602).

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

11.11.2020

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
www.nutricia.fi
infosuomi@nutricia.com
Puhelinnumero ja nettisivut, sekä sähköposti pysyvät ennallaan./1.11.2022 Tuija-Terhikki Östring, Danone

Etsi vertailtava PF-seloste.