Vertaa PF-selostetta

MINICARE voide

Huomioitavaa

Hajusteeton. Rasvapitoisuus 60 %.

Koostumus

Cocoglycerides, Aqua, Hydrogenated Rapeseed Oil, Glycerin, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Behenyl Alcohol, Xanthan Gum, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate

Valmistemuoto

Perusvoide

Käyttö

Minicare on rasvainen emulsiovoide, joka pehmentää ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Se sisältää humektanttina 5 % glyserolia. Voidetta käytetään eri syistä johtuvan kuivan ihon hoitoon, kuten atooppiselle iholle ja ihottumaan. Voide suojaa, pehmentää ja kosteuttaa. Sen koostumus on kehitetty vähentämään epämukavaa tunnetta, ärsytystä ja kirvelyä. Voide on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti. Sopii vauvoille, lapsille ja aikuisille, jotka kaipaavat rasvaisempaa voidetta. Noudata ohjeita saavuttaaksesi parhaan hoitotuloksen. Ota yhteyttä lääkäriin, jos oireet jatkuvat, saat ihoärsytystä tai muita sivuvaikutuksia.

Annostus ja antotapa

Voidetta levitetään iholle tarpeen mukaan, mielellään useita kertoja päivässä, ja aina sen jälkeen, kun iho on ollut veden kanssa kosketuksissa. Levitä iholle niin paljon voidetta kuin ihoon imeytyy ilman, että se tuntuu tahmealta.

Varoitukset ja käyttöön liittyvät varotoimet

Vain ulkoiseen käyttöön. Älä levitä voidetta avohaavoihin. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen sisältämistä ainesosista. Keskeytä hoito, jos kärsit pitkäkestoisesta ihoärsytyksestä tai saat allergisen reaktion. Käytä tuote ennen pakkauksessa tai putkilossa ilmoitettua viimeistä käyttöpäivämäärää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä käytä tuotetta, mikäli pakkaus on vaurioitunut. Aikuisen tulisi levittää voide lapselle. Kysy neuvoa lääkäriltäsi ennen valmisteen käyttöä, jos olet raskaana tai imetät, oireet jatkuvat tai jos valmistetta käytetään yhdessä muiden hoitojen kanssa. Vältä valmisteen joutumista silmiin ja limakalvoille. Jos valmistetta joutuu silmiin tai limakalvoille, huuhtele huolellisesti vedellä.

Kestoaika

36 kuukautta (avaamisen jälkeen 12 kuukautta)

Säilytys

Säilytettävä huoneenlämmössä

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

100 g tuubi ja 350 g pumppupullo

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Voiteen korkean rasvapitoisuuden (60%) takia tuotteen pumppaaminen saattaa vaatia erityistä huomiota. Ennen ensimmäistä käyttöä: pumppaa useita kertoja. Jos voidetta ei tule ulos 10 pumppauksen jälkeen, yritä pumpata nopeammin. Voiteen paksun koostumuksen vuoksi joudut ehkä pumppaamaan voidetta toisella kädellä ja keräämään voidetta toisella kädellä.

Korvattavuus

MINICARE voide
350 g

  • Rajoitettu peruskorvaus reseptimerkinnällä (40 %). Merkintä lääkemääräyksen 'Perustelut'-kohdassa: Pitkäaikainen ihotauti (E021).

MINICARE voide
100 g

  • Ei korvausta.

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

12.06.2023

Yhteystiedot

ACO HUD NORDIC AB
Lars Sonckin kaari 10, PL 92
02601 Espoo


0207 631 600
www.aco.fi
finlandinfo@perrigo.com