Vertaa PF-selostetta

NUTRILON PEPTI SYNEO 1 jauhe, imeväisten ravintovalmiste

Koostumus

Valmistemuoto

Jauhe.

Käyttö

Pitkälle pilkottu kliininen ravintovalmiste imeväisten lehmänmaitoallergian ruokavaliohoitoon. Sisältää synbiootteja.

Herapohjainen, pitkälle pilkottu hypoallergeeninen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen kliininen ravintovalmiste lehmänmaitoallergian ruokavaliohoitoon. Nutrilon Pepti Syneo 1 on tarkoitettu 0-6 kk ikäisille ja sitä voidaan käyttää ainoana ravintona syntymästä lähtien.

Annostus ja antotapa

Voidaan käyttää syntymästä alkaen, jos äidinmaito ei riitä tai lasta ei imetetä. Vain suun kautta tai syöttöletkulla annettavaksi. Soveltuu tarvittaessa ainoaksi ravinnoksi alle 6 kk:n ikäiselle.
Lapsen terveyden kannalta on tärkeää noudattaa tarkoin pakkauksessa olevia valmistus- ja säilytysohjeita.

Varoitukset ja käyttöön liittyvät varotoimet

Käytettävä hoitavan lääkärin ohjeiden mukaan. Lapsen terveyden kannalta on tärkeää noudattaa tarkoin pakkauksessa olevia valmistus- ja säilytysohjeita. Vain suun kautta tai syöttöletkulla annettavaksi.

Säilytys

Avaamaton pakkaus säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Avattu pakkaus on käytettävä kuukauden kuluessa pakkauksen avaamisesta. Sulje huolellisesti. Pakattu suojakaasuun

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

400 g

Käyttö- ja käsittelyohjeet

1. Pese kädet. Pese ja keitä tuttipullot ja tutit ennen käyttöä. Keittämistä ei tarvita lisäruokiin siirtymisen jälkeen. Keitä puhdas kylmä vesi ja jäähdytä se noin 40-asteiseksi. Älä käytä kuumaa vesijohtovettä.

2. Mittaa tarvittava määrä vettä pulloon. Annostele jauhetta tasapäisinä mittalusikallisina. Älä painele jauhetta mittalusikkaan. Käytä vain pakkauksen omaa mittalusikkaa.

3. Lisää jauhe pulloon. Noudata pakkauksen annosteluohjetta.

4. Ravista tuttipulloa voimakkaasti, kunnes jauhe on kokonaan liuennut veteen.

5. Tarkista liuoksen lämpötila tiputtamalla muutama pisara ranteesi sisäpinnalle. Koemaista liuosta.

Valmista ainoastaan yhden syöttökerran annos kerrallaan juuri ennen syöttöä. Heitä syötön jälkeen jäljelle jäänyt liuos pois. Älä säilytä nautintavalmista liuosta lämpimänä. Älä keitä liuosta. Lämmittäminen voi heikentää Bifidobacterium breve M-16V:n hyötyjä

Herapohjainen, pitkälle pilkottu hypoallergeeninen ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen kliininen ravintovalmiste lehmänmaitoallergian ruokavaliohoitoon. Nutrilon Pepti Syneo 1 on tarkoitettu 0-6 kk ikäisille ja sitä voidaan käyttää ainoana ravintona syntymästä lähtien. Nutrilon Pepti Syneo 2 on 6-12 kk ikäisille osana monipuolistuvaa ruokavaliota. Sisältää mm. synbiootteja, eli prebioottisia oligosakkarideja scGOS/lcFOS ja probioottista Bifidobacterium Breve M-16V:tä, sekä human identical milk oligosakkaridia 2’-FL:ää. Nämä yhdessä oireiden lievityksen lisäksi auttavat tasapainottamaan lapsen suoliston mikrobistoa lähemmäs terveen rintaruokitun lapsen vastaavaa ja saavuttavat useita terveyshyötyjä.

Korvattavuus

NUTRILON PEPTI SYNEO 1 jauhe, imeväisten ravintovalmiste
400 g

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Pienten lasten lehmänmaitoallergia (505), Pienten lasten lehmänmaitoallergia ja yliherkkyys tavanomaisille erityisvalmisteille (506).

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

05.04.2024

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com