Vertaa PF-selostetta

NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN neste, täydennysravintovalmiste

Huomioitavaa

Kliininen ravintovalmiste. Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Koostumus

Valmistemuoto

Neste

Käyttö

Tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ravitsemushoitoon. Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla proteiinin ja energian tarve on lisääntynyt kuten esim. syöpäpotilaille, toipilaille, ikääntyneille, anorektikoille, postoperatiiviseen käyttöön ja vajaaravitsemustilasta kärsiville. Sopii myös nesterajoitteisille tiiviin koostumuksensa ja pienen annoskoon ansiosta.

Annostus ja antotapa

Lisäravintona ravinnontarpeen mukaan 1–3 pulloa/vrk. Ei sovellu alle 6-vuotiaille. Käytetään varoen 6–10 -vuotiaille. Vain enteraaliseen käyttöön. Ei parenteraaliseen käyttöön. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Käytetään varoen potilaille, joilla on heikentynyt munuaisten toiminta. Seuraa nesteiden saantia riittävän nesteytyksen turvaamiseksi.

Kestoaika

Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Säilytys

Säilytetään kuivassa paikassa normaalissa huoneenlämmössä. Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 24 tuntia jääkaapissa.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

4 x 125 ml muovipullo. Maut: Banaani, mansikka, marjaisa, mokka, persikka-mango, vanilja, viilentävä marjanmakuinen, neutraalin makuinen, lämmittävä trooppinen inkivääri.

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Käyttövalmis. Maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä, mokanmakuinen juoma maistuu erinomaiselta myös lämmitettynä. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna.

Korvattavuus

NUTRIDRINK COMPACT PROTEIN neste, täydennysravintovalmiste
4 x 125 ml, 4 x 125 ml, 4 x 125 ml, 4 x 125 ml, 4 x 125 ml, 4 x 125 ml, 4 x 125 ml, 4 x 125 ml, 4 x 125 ml

  • Ei korvausta.

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

22.03.2024

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com