Vertaa PF-selostetta

CALOGEN EXTRA neste, komponenttivalmiste

Huomioitavaa

Kliininen ravintovalmiste. Runsasenergiainen (4,0 kcal/ml) täydennysravintovalmiste. Vähälaktoosinen, gluteeniton.

Koostumus

Valmistemuoto

Neste

Käyttö

Sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ravitsemushoito. Sopivat käytettäviksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla energian tarve on lisääntynyt kuten esim. ikääntyneille sekä vajaaravitsemustilasta kärsiville. Sopivat käytettäviksi myös runsasenergiaiseen ja nesterajoitteiseen ruokavalioon. Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaan.

Annostus ja antotapa

Lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan. Vajaaravitsemuksen hoidossa pieninä kerta-annoksina 30 ml x 3 (= 360 kcal ja 4,5 g proteiinia) tai 40 ml x 3 (= 480 kcal ja 6 g proteiinia) päivässä esim. lääkejaon yhteydessä. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytetään varoen 3-6-vuotiaille. Vain enteraaliseen käyttöön. Ei parenteraaliseen käyttöön. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi.

Kestoaika

Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Säilytys

Säilytetään kuivassa paikassa normaalissa huoneenlämmössä. Avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna 48 tuntia jääkaapissa. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

200 ml muovipullo

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Käyttövalmis; maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Pese alassuin korkin päällä oleva muki huolellisesti käytön jälkeen.

Korvattavuus

CALOGEN EXTRA neste, komponenttivalmiste
200 ml

  • Ei korvausta.

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

22.03.2024

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com