Vertaa PF-selostetta

PKU ANAMIX JUNIOR LQ neste, lasten täydennysravintovalmiste

Huomioitavaa

Tarkoitettu todettua PKU-tautia (fenyyliketonuriaa) sairastavien lasten ruokavaliohoitoon.

Koostumus

Täydennysravintojuoma, joka ei sisällä fenyylialaniinia. Sisältää tasapainoisen seoksen muita välttämättömiä ja ei-välttämättömiä aminohappoja, hiilihydraatteja, rasvaa, vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita. Sisältää dokosaheksaeenihappoa (DHA). Sisältää sokeria ja makeutusaineita.

Valmistemuoto

Neste

Käyttö

Tarkoitettu todettua PKU-tautia (Fenyyliketonuriaa) sairastavien lasten ruokavaliohoitoon, 1-10 -vuotiaille lapsille. Täydennysravintojuoma, joka ei sisällä fenyylialaniinia. Sisältää tasapainoisen seoksen muita välttämättömiä ja ei-välttämättömiä aminohappoja, hiilihydraatteja, rasvaa, vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita. Sisältää dokosaheksaeenihappoa (DHA). Sisältää sokeria ja makeutusaineita.

Annostus ja antotapa

Noudata lääkärin tai ravitsemusterapeutin määräämää annostusta ja laimennosta. Annostus riippuu potilaan iästä, painosta ja lääketieteellisestä tilasta. Päivittäinen saanti tulisi jakaa koko päivän ajan. Vettä tai laimennettuja juomia tulisi tarjota samanaikaisesti. Ravistettava ennen käyttöä. Maistuu parhaiten kylmänä.

Varoitukset ja käyttöön liittyvät varotoimet

Vain enteraaliseen käyttöön. Ei parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä hoitavan lääkärin valvonnassa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Käytetään vain todettua PKU-tautia sairastaville potilaille.
Varotoimenpiteet: Ei sovellu käytettäväksi ainoana proteiinin lähteenä, vaan tämän valmisteen ohella on turvattava fenyylialaniinin saanti muista lähteistä, sekä nesteen ja muiden ravintoaineiden päivittäinen tarve lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.
Tärkeää tietoa hammashygieniasta: Hyvä hammashygienia on tärkeää imeväisikäiselle ja lapselle, koska tiheät ruokailut lisäävät hampaiden reikiintymisen riskiä. Pese hampaat aina illalla viimeisen ruokailun jälkeen. Kysy hammaslääkäriltä lisää neuvoja.

Kestoaika

Pakkauksessa.

Säilytys

Kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä poissa auringonvalosta. Avaamisen jälkeen, säilytä jääkaapissa ja käytä 6 tunnin kuluessa. Pakattu suojakaasuun.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

36 x 125 ml

Appelsiininmakuinen.

Korvattavuus

PKU ANAMIX JUNIOR LQ neste, lasten täydennysravintovalmiste
36 x 125 ml

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Synnynnäiset aineenvaihdunnan häiriöt (503).

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com