Vertaa PF-selostetta

AUDISPRAY AIKUISET korvasumute, AUDISPRAY JUNIOR korvasumute

Huomioitavaa

Korvavahan poistosuihke säännölliseen hygienian hoitoon.

Koostumus

Suodatettu ja mikrobiologisesti testattu hypertoninen merivesiliuos.

Valmistemuoto

Korvasuihke.

Käyttö

Audispray-suihke liuottaa liiallisen korvavahan. Korvakuulokkeiden ja kuulolaitteiden käyttö, samoin kuin melu ja saasteet voivat aiheuttaa liiallisen korvavahan muodostumista. Korvakäytävän säännöllinen hygienia on tällöin tärkeää, jotta kuulo säilyy hyvänä ja vältytään liiallisen korvavahan aiheuttamilta haitoilta.

Hypertonisen merivesiliouksen korkea ionitiheys liuottaa korvavahan ainesosia. Luonnollista alkuperää oleva liuos suojaa korvakäytävän herkkää ihoa, toisin kuin kompleksiset liuokset. Siksi Audispray soveltuu riskittä säännölliseen ja jatkuvaan käyttöön.

Liialliseen paineen estävä suutin on varustettu annostelupumpulla. Siten sumutettu liuos leviää homogeenisesti kaikkialle korvakäytävään.

Annostus ja antotapa

1-2 suihketta korvaan joka toinen päivä. Tuote soveltuu myös päivittäiseen käyttöön liiallisesta korvavahasta kärsiville henkilöille sekä kuulolaitteiden käyttäjille.

Lapsille 3-vuotiaasta alkaen.

Varoitukset ja käyttöön liittyvät varotoimet

  • Jos kärsit korvatulehduksesta, korvakivuista, tärykalvon puhkeamisesta, tai jos kärsit tai olet kärsinyt muista korvaongelmista (huimauskohtaukset, korvaleikkaukset, korvasairaudet...), käytä tuotetta vain lääkärin valvonnassa.
  • Audispray saattaa turvottaa jo syntyneen korvavahatukoksen ja aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta korvassa. Tällöin on suositeltavaa, että ensin käytetään Audispray -liuosta muodostuneen tukoksen poistamiseen, ja siirrytään vasta sitten Audisprayn säännölliseen käyttöön.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

  • Audispray Aikuiset: 50 ml - annostelupumpulla
  • Audispray junior: 25 ml - annostelupumpulla

Korvattavuus

AUDISPRAY AIKUISET korvasumute
50 ml
AUDISPRAY JUNIOR korvasumute
25 ml

  • Ei korvausta.

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

15.12.2015

Yhteystiedot

LABORATOIRES DIEPHARMEX SA
Avenue du Rosemont 8
CH-1208 Genève
Switzerland

+41 76 2334147
pdealessandri@diepharmex.com