Vertaa PF-selostetta

ESSEX emulsiovoide, lotion

Huomioitavaa

Perusvoide.

Koostumus

Essex emulsiovoide (cream)

Aqua, petrolatum, cetearyl alcohol, paraffinum liquidum, ceteareth-20, sodium phosphate, p-chloro-m-cresol, phosphoric acid, sodium hydroxide.

Essex lotion

Aqua, petrolatum, glycerin, methyl glucose sesquistearate, dimethicone, PEG-20 methyl glucose sesquistearate, benzyl alcohol, cyclopentasiloxane, glyceryl stearate, stearic acid, palmitic acid, cetyl alcohol, xanthan gum, magnesium aluminum silicate, carbomer, sodium hydroxide.

Valmistemuoto

Emulsiovoide (cream), lotion.

Käyttö

Essex emulsiovoide (cream) sopii kuivalle, herkälle ja rikkoutuneelle iholle. Rauhoittaa ihoa palauttamalla ja säilyttämällä ihon normaalin kosteuden. Koko vartalolle lapsille ja aikuisille. Rasvapitoisuus 30%. Hajustamaton.

Essex lotion on kevyt, ihoa pehmentävä lotion päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Palauttaa ihon normaalin kosteuden. Koko vartalolle ja kasvoille. Sopii lapsille, aikuisille ja herkkäihoisille. Rasvapitoisuus 13%. Hajustamaton.

Kestoaika

Emulsiovoide ja lotion: käyttöaika 36 kuukautta pakkauksen avaamisen jälkeen.

Säilytys

Huoneenlämmössä.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

Essex emulsiovoide (cream): 100 g alumiinituubi, 500 g pumppupullo, Essex lotion: 50 ml muovituubi, 150 ml muovituubi, 300 ml pumppupullo, 500 ml pumppupullo, Essex Plus emulsiovoide (cream): 100 g muovituubi, 500 g pumppupullo. Vapaa kauppatavara.

Essex emulsiovoide (cream) on pehmeä, väriltään valkoinen öljy/vesi-emulsiovoide. Sen pH on 4,5-5,5 ja se on keskirasvainen. Vesifaasin osuus on n. 70 %.

Essex lotion on valkoinen, geelimäinen lotion, jonka pH on n. 6,5 ja vesifaasin osuus n. 87 %.

Korvattavuus

ESSEX emulsiovoide
500 g
ESSEX lotion
500 ml

  • Peruskorvaus reseptimerkinnällä (40 %). Pitkäaikaisen ihotaudin hoitoon.

ESSEX emulsiovoide
100 g
ESSEX lotion
300 ml

  • Ei korvausta.

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

08.06.2016

Yhteystiedot

BAYER OY, BAYER CONSUMER HEALTH
Keilaranta 12, PL 73
02151 Espoo

020 785 21
www.bayer.fi