Vertaa PF-selostetta

KETOCAL 4:1 jauhe, letku-/täydennysravintovalmiste

Huomioitavaa

Maitopohjainen ketogeeniseen ruokavalioon tarkoitettu jauhemainen ravintovalmiste. Rasvan määrä on kolminkertainen hiilihydraatin ja proteiinin yhteenlaskettuun määrään verrattuna. Makuvaihtoehtoina neutraali ja vanilja. Gluteeniton, sakkaroositon, vähälaktoosinen, halal.

Koostumus

Valmistemuoto

Jauhe

Käyttö

Jauhemainen KetoCal on tarkoitettu ketogeeniseen ruokavalioon, jossa on runsaasti rasvoja, niukasti hiilihydraatteja ja hieman proteiinia. Ketogeenista ruokavaliota voidaan harkita vaikean epilepsian hoidossa, jos epilepsialääkkeillä ei saada vastetta. Ketogeenisen ruokavalion on todettu olevan nopea ja tehokas sekä vähentävän kohtauksia. Valmiste on suunniteltu 1-10 -vuotiaiden tarpeen mukaan.

Annostus ja antotapa

KetoCalia voidaan käyttää joko letkuravintona, juomana tai ruoanvalmistuksessa.

SEKOITUSOHJE
KetoCal 4:1, 14,2 g jauhetta + 86 ml vettä =
100 ml valmista liuosta

Säilytys

Avaamaton purkki huoneenlämmössä, avattu purkki 4 vk kuivassa paikassa kannella suljettuna, normaalissa huoneenlämmössä. Valmis liuos käytetään välittömästi valmistamisen jälkeen.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

1 x 300 g metallipurkki

Korvattavuus

KETOCAL 4:1 jauhe, letku-/täydennysravintovalmiste
300 g, 300 g

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Synnynnäiset aineenvaihdunnan häiriöt (503), Päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504).
  • Peruskorvaus lääkärin lausunnolla (40 %). Ravintoaineiden, lähinnä rasvojen, vaikeat imeytymishäiriöt (601), Lasten vaikeat aliravitsemustilat (602).

Yhteystiedot

NUTRICIA MEDICAL OY
Linnankatu 26 A
20100 Turku
Finland

02 274 4111
www.nutricia.fi
infosuomi@nutricia.com