Vertaa PF-selostetta

COMPLETE AMINO ACID MIX jauhe, imeväisten/lasten ravintovalmiste

Huomioitavaa

Jauhemainen aminohapposeos, tarkoitettu ravitsemushoitoon henkilöille, joiden on saatava ravinnon proteiini aminohappoina.

Koostumus


Valmistemuoto

Jauhe

Käyttö

Tarkoitettu ravitsemushoitoon henkilöille, joiden on saatava ravinnon proteiini aminohappoina. Käytettävä lääkärin ohjauksessa. Sopii kaiken ikäisille syntymästä alkaen. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Ei parenteraaliseen käyttöön.

Annostus ja antotapa

Lääkäri tai ravitsemusterapeutti määrittelee oikean annostuksen, joka määräytyy potilaan iän, painon ja kliinisen tilan perusteella.

Varoitukset ja käyttöön liittyvät varotoimet

Vain enteraaliseen käyttöön. Ei parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä lääkärin valvonnassa. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi.

Kestoaika

Katso pakkauksen pohja.

Säilytys

Kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä. Sulje kansi aina käytön jälkeen. Avattu pakkaus käytettävä kuukauden kuluessa.

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Complete Amino Acid Mix käytetään juomaksi sekoitettuna. Suositeltu laimennos on 1:20, eli 5 g jauhetta sekoitetaan 100 ml:aan vettä, jolloin liuoksen osmolaliteetiksi saadaan 360mOsmol/kg. Lisää tarvittava määrä jauhetta vesiannokseen ja sekoita kunnes jauhe on kokonaan liuennut. Valmis liuos säilyy jääkapissa korkeintaan 24 tuntia valmistuksesta. Ravista tai sekoita välittömästi ennen käyttöä.

Korvattavuus

COMPLETE AMINO ACID MIX jauhe, imeväisten/lasten ravintovalmiste
200 g

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Pienten lasten lehmänmaitoallergia ja yliherkkyys tavanomaisille erityisvalmisteille (506).
  • Peruskorvaus lääkärin lausunnolla (40 %). Lasten vaikeat aliravitsemustilat (602).

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com