Vertaa PF-selostetta

NUTRISON ADVANCED PEPTISORB neste, letkuravintovalmiste

Huomioitavaa

Käyttövalmis ravitsemuksellisesti täysipainoinen kliininen letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon ravinnonimeytymishäiriöistä kärsiville potilaille. Vähälaktoosinen, gluteeniton, sakkaroositon, halal.

Koostumus

Valmistemuoto

Neste

Käyttö

Käyttövalmis kliininen letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon ravinnonimeytymishäiriöistä kärsiville potilaille ja varhaiseen postoperatiiviseen letkuruokintaan. Pakkaus on helppo kiinnittää suoraan ravinnonsiirtolaitteeseen.

Annostus ja antotapa

Potilaan energiatarpeen mukaan. Energiatiheys 1 kcal/ml. Letkuravintona. Pakkaus on helppo kiinnittää suoraan ravinnonsiirtolaitteeseen.

Varoitukset ja käyttöön liittyvät varotoimet

Ei parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä lääkärin valvonnassa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Käytetään varoen 1-6-vuotiaille lapsille.

Kestoaika

Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Säilytys

Ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä (aseptisesti käsiteltynä, suljettu järjestelmä) tiputusaika korkeintaan 24 tuntia. Pakkauksen kierrekorkin avaamisen ja irrottamisen jälkeen (avattu järjestelmä) annosteluaika enintään 8 tuntia. Avattu pakkaus (jos ravinnonsiirtolaitetta ei käytetä tai se on irrotettu) säilytetään suljettuna jääkaapissa enintään 24 tuntia.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

12 x 500 ml muovipakkaus

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Tarkista valmisteen ulkonäkö ja käännä pakkausta muutaman kerran ylösalaisin. Älä laimenna tai lisää lääkkeitä valmisteeseen. Säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Annostele huoneenlämpöisenä.

Korvattavuus

NUTRISON ADVANCED PEPTISORB neste, letkuravintovalmiste
12 x 500 ml

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504).

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

02.04.2024

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com