Vertaa PF-selostetta

NUTRISON ADVANCED DIASON neste, letkuravintovalmiste

Huomioitavaa

Käyttövalmis ravitsemuksellisesti täysipainoinen letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon diabeetikoille ja potilaille, joilla on hyperglykemia. Laktoositon, maidoton, sakkaroositon, gluteeniton, halal. Ei sisällä kalaöljyä.

Koostumus

Valmistemuoto

Neste

Käyttö

Käyttövalmis ravitsemuksellisesti täysipainoinen letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon diabeetikoille ja potilaille, joilla on hyperglykemia. Valmiste sisältää pitkäketjuisia hiilihydraatteja sekä liukenevaa ja liukenematonta ravintokuitua, runsaasti kertatyydyttymättömiä rasvoja sekä soijaproteiinia. Koostumuksessa on huomioitu diabeetikon ravitsemussuositukset. Pakkaus on helppo kiinnittää suoraan ravinnonsiirtolaitteeseen.

Annostus ja antotapa

Potilaan energiatarpeen mukaan. Energiatiheys 1 kcal/ml. Letkuravintona.

Vasta-aiheet

Ei sovellu imeväisille eikä galaktosemiasta kärsiville. Ei sovellu potilaille, joilla on kuiduton ruokavalio. Ei sovellu potilaille, joilla on fruktosemia.

Kestoaika

Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Säilytys

Ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä (aseptisesti käsiteltynä, suljettu järjestelmä) tiputusaika korkeintaan 24 tuntia. Pakkauksen kierrekorkin avaamisen ja irrottamisen jälkeen (avattu järjestelmä) annosteluaika enintään 8 tuntia. Avattu pakkaus (jos ravinnonsiirtolaitetta ei käytetä tai se on irrotettu) säilytetään suljettuna jääkaapissa enintään 24 tuntia.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

12 x 500 ml muovipakkaus, 8 x 1000 ml muovipakkaus

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Tarkista valmisteen ulkonäkö ja käännä pakkausta muutaman kerran ylösalaisin. Älä laimenna tai lisää lääkkeitä valmisteeseen. Säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Annostele huoneenlämpöisenä..

Korvattavuus

NUTRISON ADVANCED DIASON neste, letkuravintovalmiste
12 x 500 ml

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504).

NUTRISON ADVANCED DIASON neste, letkuravintovalmiste
8 x 1000 ml

  • Ei korvausta.

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

02.04.2024

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com