Vertaa PF-selostetta

NUTRISON ENERGY MULTI FIBRE neste, letkuravintovalmiste

Huomioitavaa

Käyttövalmis, ravitsemuksellisesti täysipainoinen kliininen letkuravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon potilaille, joilla on lisääntynyt energiantarve. Sopii erityisesti mm. palovamma-, monivamma-, syöpä- ja sepsispotilaille, tai kun potilaalla on tiukka nesterajoitus. Vähälaktoosinen, gluteeniton, sakkaroositon, halal.

Koostumus

Valmistemuoto

Neste

Käyttö

Tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon potilaille, joilla on lisääntynyt energiantarve. Runsasenergiainen, ravitsemuksellisesti täysipainoinen, ravintokuituja sisältävä letkuravintovalmiste. Pakkaus on helppo kiinnittää suoraan ravinnonsiirtolaitteeseen.

Annostus ja antotapa

Potilaan energiatarpeen mukaan. Energiatiheys 1,5 kcal/ml.

Vasta-aiheet

Vain enteraaliseen käyttöön. Ei parenteraaliseen käyttöön. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytetään varoen yli 3-vuotiaille lapsille terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa.

Kestoaika

Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Säilytys

Ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä (aseptisesti käsiteltynä, suljettu järjestelmä) tiputusaika korkeintaan 24 tuntia. Pakkauksen kierrekorkin avaamisen ja irrottamisen jälkeen (avattu järjestelmä) annosteluaika enintään 8 tuntia. Avattu pakkaus (jos ravinnonsiirtolaitetta ei käytetä tai se on irrotettu) säilytetään suljettuna jääkaapissa enintään 24 tuntia.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

12 x 500 ml muovipussi, 8 x 1000 ml muovipussi

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Tarkista valmisteen ulkonäkö ja käännä pakkausta muutaman kerran ylösalaisin. Älä laimenna tai lisää lääkkeitä valmisteeseen. Säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Annostele huoneenlämpöisenä.

Korvattavuus

NUTRISON ENERGY MULTI FIBRE neste, letkuravintovalmiste
8 x 1000 ml, 12 x 500 ml

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504).

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

02.04.2024

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com