Vertaa PF-selostetta

INFATRINI neste, imeväisten letku-/täydennysravintovalmiste

Huomioitavaa

Kliininen ravintovalmiste. Sakkaroositon, gluteeniton, halal.

Koostumus

Valmistemuoto

Neste

Käyttö

Tarkoitettu vauvoille syntymästä alkaen 18 kk ikään tai 9 painokiloon saakka sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ja kiinniottokasvun ravitsemushoitoon

Annostus ja antotapa

Lapsen iän ja yksilöllisen ravinnontarpeen mukaan. Valmiste sisältää energiaa 1 kcal/ml ja proteiinia 2,6 g/100 ml.

Kestoaika

Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Säilytys

Pullopakkaus: Avaamattomana huoneenlämmössä; avattuna ja korkki suljettuna enintään 12 t jääkaapissa. Ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä huoneenlämmössä enintään 4 t. Lämmitetyn tuotteen maksimikäyttöaika on 4 t. Tuttipullosta annosteltuna tuote tulee käyttää tunnin sisällä. Käyttämätön valmiste tulee heittää pois.
Pussipakkaus: Avaamattomana huoneenlämmössä; avattuna ja ravinnonsiirtolaitteesta irrotettuna 24 t jääkaapissa. Ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä huoneenlämmössä 24 t.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

24 x 125 ml muovipullo. 12 x 500 ml muovipakkaus.

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Pese kädet ja käytä puhtaita tai sterilisoituja välineitä. Ravista hyvin ja tarkista lämpötila ennen käyttöä. Kaada valmiste sterilisoituun tuttipulloon, mukiin tai kierrä ravinnonsiirtolaite suoraan kiinni pulloon. Voidaan annostella huoneenlämpöisenä tai lämmitettynä. Kun käytetään letkuravintona, tiputusaika ei saa ylittää 4 tuntia. Heitä aina käyttämätön seos pois.

Korvattavuus

INFATRINI neste, imeväisten letku-/täydennysravintovalmiste
24 x 125 ml, 12 x 500 ml

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Synnynnäiset aineenvaihdunnan häiriöt (503), Päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504).
  • Peruskorvaus lääkärin lausunnolla (40 %). Ravintoaineiden, lähinnä rasvojen, vaikeat imeytymishäiriöt (601), Lasten vaikeat aliravitsemustilat (602).

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

22.03.2024

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com