Vertaa PF-selostetta

NEOCATE SYNEO jauhe, imeväisten ravintovalmiste

Huomioitavaa

Maidoton, soijaton, laktoositon, gluteeniton, sakkaroositon

Koostumus

Valmistemuoto

Jauhe

Käyttö

Neocate Syneo on ainutlaatuinen jauhemainen, aminohappopohjainen hypoallergeeninen imeväisten erityiskorvike, jossa on probiootteja (bifidobakteeri breve M-16V:tä) ja prebiootteja (FOS-ravintokuituja) sekä pitkäketjuisia rasvahappoja (AA ja DHA) ja nukleotideja. Käytetään vaikeiden lehmänmaito- ja moniallergioiden hoitoon ja diagnostiikkaan. Neocate Syneo tukee lapsen kasvua ja helpottaa maitoallergian oireita. Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Neocate Syneo on valmistettu maidottomassa ympäristössä. Neocate Syneo sisältää probiootteja, eikä siksi sovellu keskosille tai imeväisille, joilla on immuunivajaus.

Annostus ja antotapa

Hoitavan lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan.

Kestoaika

Parasta ennen -päiväys on purkin pohjassa.

Säilytys

Avaamattomat pakkaukset säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Avattu Neocate Syneo -purkki on käytettävä 2 viikon kuluessa.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

400 g metallipurkki

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Yksi mittalusikallinen on n. 4,9 g jauhetta. Lisää yksi mittalusikallinen jauhetta jokaista 30 ml:aa vettä kohti, jotta saadaan suositeltu laimennos (14,7 % w/v). Valmistetaan ainoastaan annos kerrallaan juuri ennen ruokailua

Korvattavuus

NEOCATE SYNEO jauhe, imeväisten ravintovalmiste
400 g

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504), Pienten lasten lehmänmaitoallergia ja yliherkkyys tavanomaisille erityisvalmisteille (506).
  • Peruskorvaus lääkärin lausunnolla (40 %). Ravintoaineiden, lähinnä rasvojen, vaikeat imeytymishäiriöt (601), Lasten vaikeat aliravitsemustilat (602).

Yhteystiedot

NUTRICIA MEDICAL OY
Linnankatu 26 A
20100 Turku
Finland

02 274 4111
www.nutricia.fi
infosuomi@nutricia.com