Vertaa PF-selostetta

NEOCATE SYNEO jauhe, imeväisten ravintovalmiste

Huomioitavaa

Maidoton, soijaton, laktoositon, gluteeniton, sakkaroositon

Koostumus

Valmistemuoto

Jauhe

Käyttö

Neocate Syneo on ainutlaatuinen jauhemainen, aminohappopohjainen hypoallergeeninen imeväisten erityiskorvike, jossa on probiootteja (bifidobakteeri breve M-16V:tä) ja prebiootteja (FOS-ravintokuituja) sekä pitkäketjuisia rasvahappoja (AA ja DHA) ja nukleotideja. Käytetään vaikeiden lehmänmaito- ja moniallergioiden hoitoon ja diagnostiikkaan. Neocate Syneo tukee lapsen kasvua ja helpottaa maitoallergian oireita. Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Neocate Syneo on valmistettu maidottomassa ympäristössä. Neocate Syneo sisältää probiootteja, eikä siksi sovellu keskosille tai imeväisille, joilla on immuunivajaus.

Annostus ja antotapa

Hoitavan lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjeen mukaan.

Vasta-aiheet

Vain enteraaliseen käyttöön. Ei parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä hoitavan lääkärin valvonnassa. Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi alle 1-vuotiaille. Neocate Syneo sisältää Bifidobacterium breve M-16V:tä, ja se ei sovellu keskosille tai imeväisille, jolla on immuunivajaus. Ei suositella imeväisille, joilla on keskuslaskimokatetri tai lyhytsuolisyndrooma ilman terveydenhuollon ammattilaisen kokonaisvaltaista riskien ja hyötyjen harkintaa ja potilaan tilan seurantaa.

Kestoaika

Parasta ennen -päiväys on purkin pohjassa.

Säilytys

Avaamattomat pakkaukset säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Avattu Neocate Syneo -purkki on käytettävä 2 viikon kuluessa.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

400 g purkki, josta saadaan n. 2,7 litraa valmista liuosta.

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Yksi mittalusikallinen on n. 4,8 g jauhetta. Lisää yksi mittalusikallinen jauhetta jokaista 30 ml:aa keitettyä ja jäähdytettyä vettä kohti, jotta saadaan suositeltu laimennos (14,4 % w/v). Valmistetaan ainoastaan annos kerrallaan juuri ennen ruokailua

Korvattavuus

NEOCATE SYNEO jauhe, imeväisten ravintovalmiste
400 g

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504), Pienten lasten lehmänmaitoallergia ja yliherkkyys tavanomaisille erityisvalmisteille (506).
  • Peruskorvaus lääkärin lausunnolla (40 %). Ravintoaineiden, lähinnä rasvojen, vaikeat imeytymishäiriöt (601), Lasten vaikeat aliravitsemustilat (602).

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

22.03.2024

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com