Vertaa PF-selostetta

NUTILIS jauhe

Huomioitavaa

Maidoton, laktoositon, gluteeniton

Koostumus

Valmistemuoto

Jauhe

Käyttö

Jauhemainen sakeuttamisaine, joka sakeuttaa nopeasti sekä kylmät että lämpimät juomat ja ruuat. Nutiliksella on patentoitu amylaasiresistentti ominaisuus, joten se säilyttää konsistenssinsa koko nielemisen ajan ja rakenne muuttuu vasta myöhemmin ruuansulatuskanavassa. Potilasturvallinen - vähäisempi aspiraatioriski. Todella helppokäyttöinen sakeuttaja. Nutilis ei sovellu alle 3-vuotiaille.

Annostus ja antotapa

1 mittalusikallinen Nutilis-sakeuttajaa on n. 4 g. Yhdestä purkista Nutilista (300 g) voidaan saada jopa 37 annosta (200 ml) sakeutettua nestettä tai 75 annosta (100 g) sakeutettua ruokaa.

Kestoaika

Parasta ennen -päiväys purkin pohjassa.

Säilytys

Avaamaton purkki kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Älä säilytä jääkaapissa. Avattu pakkaus suljettava ja käytettävä 2 kuukauden sisällä.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

300 g metallipurkki

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Voidaan lisätä kylmiin ja lämpimiin juomiin, täydennysravintovalmisteisiin, keittoihin ja soseutettuihin ruokiin. Säilyttää ruoan ja juoman oman maun. Sakeutettua ruokaa voi pakastaa, sulattaa ja lämmittää rakenteen muuttumatta. Säilytä kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä (< 29 oC). Älä säilytä jääkaapissa. Lisää tarvittava määrä jauhetta nesteeseen tai soseutettuun ruokaan ja seikoita hyvin sheikkerillä, vispilällä tai haarukalla. Anna seistä muutaman minuutin ajan, jotta saavutetaan tarvittava koostumus. Älä lisää Nutilista seisottamisen aikana, sillä neste jatkaa sakeutumista. Valmista yksi annos kerrallaan ja käytä 2 tunnin kuluessa. Heitä aina käyttämätön seos pois. Avattu annospussi käytettävä 24 tunnin kuluessa.

Korvattavuus

NUTILIS jauhe
300 g

  • Ei korvausta.

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

22.03.2024

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com