NUTRISON CONCENTRATED neste, letkuravintovalmiste

Huomioitavaa

Käyttövalmis erittäin runsasenerginen ja –proteiininen kuiduton letkuravintovalmiste erityisesti munuaispotilaille tai potilaille, joilla on nesterajoitus. Vähälaktoosinen, gluteeniton, kuiduton, sakkaroositon, halal.

Koostumus

Käyttö

Käyttövalmis kuiduton kliininen letkuravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon potilaille, joilla on nesterajoitus. Energiatiheä, ravitsemuksellisesti täysipainoinen letkuravintovalmiste. Pakkaus on helppo kiinnittää suoraan ravinnonsiirtolaitteeseen.

Säilytys

Säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä (aseptisesti käsiteltynä, suljettu järjestelmä) tiputusaika korkeintaan 24 tuntia. Pakkauksen kierrekorkin avaamisen ja irrottamisen jälkeen (avattu järjestelmä) annosteluaika enintään 8 tuntia. Avattu pakkaus (jos ravinnonsiirtolaitetta ei käytetä tai se on irrotettu) säilytetään suljettuna jääkaapissa enintään 24 tuntia.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

12x500 ml muovipakkaus.

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Tarkista valmisteen ulkonäkö ja käännä pakkausta muutaman kerran ylösalaisin. Älä laimenna tai lisää lääkkeitä valmisteeseen. Annostele huoneenlämpöisenä.

Korvattavuus

NUTRISON CONCENTRATED neste, letkuravintovalmiste
12 x 500 ml

  • Alempi erityiskorvaus (65 %). Päivittäistä letkuruokintaa vaativat tilat (504).

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com

Etsi vertailtava PF-seloste.