NUTRISON PROTEIN INTENSE neste, letkuravintovalmiste

Huomioitavaa

Käyttövalmis, ravitsemuksellisesti täysipainoinen, ja runsasproteiininen, lähes kuiduton letkuravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon kriittisesti sairaille potilaille. Gluteeniton, vähälaktoosinen, sakkaroositon, halal.

Koostumus

Valmistemuoto

Letkuravintovalmiste.

Käyttö

Sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon kriittisesti sairaille potilaille. Yli 12-vuotiaille potilaille. Pakkaus on helppo kiinnittää suoraan ravinnonsiirtolaitteeseen.

Annostus ja antotapa

Potilaan energiantarpeen mukaan. Energiatiheys 1,26 kcal/ml.

Säilytys

Ravinnonsiirtolaitteeseen kytkettynä (aseptisesti käsiteltynä, suljettu järjestelmä) tiputusaika korkeintaan 24 tuntia. Pakkauksen kierrekorkin avaamisen ja irrottamisen jälkeen (avattu järjestelmä) annosteluaika enintään 8 tuntia. Avattu pakkaus (jos ravinnonsiirtolaitetta ei käytetä tai se on irrotettu) säilytetään suljettuna jääkaapissa enintään 24 tuntia.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

12 x 500 ml muovipakkaus

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Tarkista valmisteen ulkonäkö ja käännä pakkausta muutaman kerran ylösalaisin. Älä laimenna tai lisää lääkkeitä valmisteeseen. Säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Annostele huoneenlämpöisenä.

Korvattavuus

NUTRISON PROTEIN INTENSE neste, letkuravintovalmiste
12 x 500 ml

  • Ei korvausta.

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

02.04.2024

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com

Etsi vertailtava PF-seloste.