NUTRILON NUTRITON jauhe

Koostumus

Valmistemuoto

Jauhe

Käyttö

Ravinnon sakeuttamiseen tarkoitettu kliininen ravintovalmiste ruoan takaisinvirtauksen ruokavaliohoitoon.

Annostus ja antotapa

Mittalusikka annostelua varten on pakkauksen sisällä. Yksi mittalusikallinen Nutrilon Nutriton -valmistetta 1,7 g. Vain suun kautta tai syöttöletkulla annettavaksi. Lapsen terveyden kannalta on tärkeää noudattaa tarkoin pakkauksessa olevia valmistus- ja säilytysohjeita.

Säilytys

Avaamaton pakkaus säilytetään kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Avattu pakkaus on käytettävä kuukauden kuluessa pakkauksen avaamisesta. Sulje huolellisesti. Pakattu suojakaasuun.

Pakkaukset ja valmisteen kuvaus

135 g.

Käyttö- ja käsittelyohjeet

Rintaruokinnassa: Keitä 25 ml vettä ja jäähdytä se noin 40-asteiseksi. Lisää yksi tasalaitainen mittalusikallinen Nutritlon Nutriton jauhetta veteen ja sekoita hyvin. Jätä liuos sakeutumaan noin 3 minuutiksi. Anna lapselle lusikalla pieninä annoksina ennen imetystä. Käytä liuos heti valmistuksen jälkeen. Älä säästä valmista liuosta seuraavaan syöttökertaan.
Äidinmaitoon tai muuhun ravintona käytettävään juomaan: Sekoita yksi tasalaitainen mittalusikallinen Nutrilon Nutriton jauhetta per 100 ml noin 40-asteista nestettä. Ravista kunnes jauhe on kokonaan liuennut. Anna juoman sakeutua noin seitsemän minuuttia. Tarkista juoman lämpötila ennen sen tarjoilua. Valmista vain kerralla tarvittava annos. Käytä valmis liuos heti valmistuksen jälkeen. Älä säästä valmista liuosta seuraavaan syöttökertaan.

Korvattavuus

NUTRILON NUTRITON jauhe
135 g

  • Ei korvausta.

Valmisteyhteenvedon muuttamispäivämäärä

19.04.2024

Yhteystiedot

DANONE OY
Siltasaarenkatu 8–10
00530 Helsinki
Finland

02 274 4111
ammattilaiset.nutricia.fi
nutriciasuomi@danone.com

Etsi vertailtava PF-seloste.